162

Sponsorer


AHA

AHA Construction ApS er en veletableret håndværksvirksomhed i Marslev, der igennem mange år har opbygget erfaring inden for tømrer-, snedker- og murerfaget. Vores egne folk udfører alle slags arbejdsopgaver lige fra installation og vedligeholdelse af køkkener, døre og vinduer, tagopgaver samt vores speciale; total entreprise, hvor vi står for dit byggeprojekt fra start til slut.

Vores brede vifte af arbejdsopgaver og kendskab til både privat og erhverv sikrer dig en høj kvalitet på både det udførte arbejde men også af materialerne. Derudover importerer vi selv bygningsmateriel i højeste kvalitet, for netop at sikre kunden, kunden den bedst mulige materiale pris kombineret med god kvalitet.

Kvalitet og service er altid højeste prioritet hos os. Vi observerer, at vores faste kundekreds altid anbefaler at bruge AHA Construction ApS, da vi overholder aftalte priser, betingelser og leveringstider. Det glæder os, at vores mål med holdbare løsninger af høj kvalitet, gør glæde i huse overalt i Danmark.

Står du med arbejdsopgaver inden for tømrer-, snedker- og murerfaget, så ring til os og få et tilbud!

Invirk

Invirk udarbejder hjemmesider til erhvervskunder, hvor vi tilbyder og rådgiver i alt fra design, søgemaskineoptimering, integrationsløsninger og meget mere. Vi tilbyder både individuelle løsninger, men vi giver også vores kunder mulighed at samle deres IT-løsninger et sted.